The place to live in Ghent

De Gentse oude dokken is  een stadsdeel van 41 hectare groot met een rijk maritiem industrieel verleden. Deze buurt is momenteel in volle ontwikkeling tot een levedendig stadsdeel voor Gent.

De oude haven wordt omgetoverd tot een moderne woonwijk met parken, winkels en alle mogelijke faciliteiten. Omwille van dit grootschalig project is het een uitgelezen kans hier vastgoed te kopen; heerlijk om zelf te wonen, schitterend als investering.

LIGGING

Vlot bereikbaar

Vanuit Dockside Gardens kan je je werkelijk op alle mogelijk manieren vlot verplaatsen. Zowel met de auto, als met het openbaar vervoer heb je vlotte ontsluiting en omdat alles zo dichtbij is, kan je vaak ook gewoon te voet of met de fiets.
Om de nieuwe wijk een vlotte aansluiting te doen krijgen, zijn er 3 voetgangers- en fietsbruggen gebouwd. Hierdoor wordt het water een bindmiddel in plaats van een fysieke grens.

LIGGING

Winkels &
Horeca

Een borrel, snelle hap of uitgebreid dineren? Dockside Gardens biedt 22 restaurants en bars binnen een straal van 500 meter.

Naast de schitterende design- & lifestylewinkels op de site van DOK Noord heb je vanuit Dockside Gardens binnen een straal van 200 meter toegang tot meer dan 48 winkels. Ook banken en bankautomaten zijn dichtbij.

LIGGING

Faciliteiten

Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij het joggen langs het water en vinden verschillende sport- & recreatiefaciliteiten in de buurt.  Joggen of wandelen kan rond de heraangelegde kaaipromenades. 

Heel wat scholen, een wijkbibliotheek en vele crèches zijn binnen wandelafstand gelegen, zodat dit ook voor jonge gezinnen een zeer aantrekkelijk buurt is.